Workshops med elever

Efter flera års arbete med barn och ungdomar har vi kommit fram till att det som skapar mest tankar, framförallt hos yngre elever, är workshops där de själva får vara delaktiga.

Den metod vi utvecklat innebär att vi blandar samtal med kreativa övningar, något som ger eleverna möjlighet att reflektera och tänka kritiskt kring frågor som rör kränkningar och etik på nätet. Eleverna ges verktyg så att de själva fortsättningsvis kan upptäcka och ifrågasätta det som inte är okej på nätet. Vår målsättning är att dialogen kring ungas nätvardag ska fortsätta efter att InteOkej har lämnat skolan och att det ska bli en väsentlig del i skolans likabehandlingsplan.

Vi kommer gärna ut till er skola och håller workshops. Det går att beställa workshops separat, eller som en del i ett utbildningspaket. Alla våra utbildningsmoment är framtagna av InteOkej och bygger på forskning och på erfarenhet från våra möten med ungdomar och skolpersonal.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860