Referenser

Här finner ni referenser från några av de skolor vi arbetat på tidigare.


Mats Bååth, förvaltningschef skola och utbildning i Skurups kommun

”Kränkningar på nätet ligger ofta bakom bråk och oro på våra skolor. För att motverka och förebygga sådana kränkningar behövs en genomtänkt, systematisk insats som pågår över tid. Insats med nulägeskoll, föreläsningar, workshops och uppföljningar med alla inblandade parter – elever, föräldrar och personal – ger önskat resultat.

Inte Okej-programmet innehåller just detta och jag därför varmt rekommendera det.”

mats.baath@skurup.se, 0411-536270


June Rosengren, rektor på Alléskolan, Skurup (F-9)

”Jag tycker konceptet är heltäckande i och med det vänder sig till både elever personal och föräldrar. Enkäterna från personal och elever ger en bild av nuläget som är bra att utgå ifrån. Workshopen för elever kändes relevant och fångade eleverna och gjorde dem engagerade.”

june.rosengren@skurup.se, 0411-536385


Johan Revemark
, rektor på Linnéskolan, Malmö (F-9)

”InteOkej utförde ett utbildningspaket på Linnéskolan hösten 2014, både personal och elever är nöjda med workshops/utbildningar. Vi har lärt oss hur vi på vår skola kan utveckla likabehandlingsarbetet och hur viktigt det är att inkludera nätet och ungas nätvardag i detta arbete.   Jag rekommenderar InteOkej till alla skolor, både där man identifierat problem och de som bara vill jobba främjande och förebyggande.”

johan.revemark@malmo.se, 040-346766

 

Laila Hedlund, administrativ chef på Herrestorpskolan, Vellinge (F-9)

laila.hedlund@vellinge.se, 040-425021

 

Sara Åberg, rektor på Mölleskolan, Skivarp (F-6)

sara.aberg@skurup.se, 0411-538201

 

Åsa Aspelin, kurator på Spyken, Lund (gymnasium)

asa.aspelin@lund.se, 046-357758

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860