Särskilda utbildningar

Grundutbildning: Diskrimineringslagen och nätet 2017

Under 2015-16 genomförde InteOkej tillsammans med Malmö mot Diskriminering och Pedagogisk inspiration Malmö vid 16 tillfällen en grundutbildning kring diskriminering, mobbning och nätet. Utbildningen var för de som var verksamma i Malmö stad. Under dagen gick vi igenom diskrimineringslagens och skollagens krav på skolorna och lyfte den straffrättsliga regleringen kring näthat. Utbildningen var en heldag och blandade såväl juridik och metod som teori och praktik.Vi är glada att vi nått ut till så många och för det väldigt positiva utvärderingsresultat från alla berörda deltagare under dessa 2 år.

Vi vill nå ut till fler!

InteOkej & MmD erbjuder nu alla skolor och kommuner möjligheten att köpa in denna uppskattade utbildningsinsats under 2017.

För alla frågor maila info@inteokej.se

 

Malmö mot Diskriminering InteOkej - mot mobbning och kränkningar på nätet

Sagt om utbildningen

  • ”Tack för en fantastisk dag, utbildningsmässigt men även möjlighet att lära känna andra kolleger och utveckla mitt nätverk”
  • ”Tydlighet, konkret och väl presenterat om både nätkränkningar och diskrimineringsgrunder.”
  • ”Det bästa var kombinationen mellan teori och workshop. Bra energi och bra interaktion under utbildningen.”
  • ”Att den var informativ. Det blandades med att sitta och lyssna och lite praktiska övningar”
  • ”Dagen visar verkligen vikten av att föra en kontinuerlig dialog kring nätet och ger goda exempel på hur vi kan använda det.”
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860