Vårt arbete

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-includes/formatting.php on line 4336

InteOkej:s fysiska verksamhet består främst av workshops och utbildningar, men också av samtalsledning och möten med beslutsfattare, organisationer, ungdomar mfl. Genom att involvera skolpersonal, elever och föräldrar arbetar vi aktivt på flera nivåer samtidigt.


Utbildningar och föreläsningar

Under våra utbildningar talar vi om vad barn och unga gör på nätet, vad kränkningar på nätet innebär och hur det skiljer sig mot mobbning och kränkningar i den fysiska världen. Vi informerar också om de juridiska aspekterna och skolans ansvar och ger praktiska tips till både skolpersonal och föräldrar för hur man kan och bör agera.

Läs mer om våra utbildningar och föreläsningar


Workshops med elever

Syftet med våra workshops är att ge eleverna möjlighet att reflektera kring sin vardag på nätet, men även att de ska stärka sitt självförtroende och skaffa det mod som krävs för att kunna säga ifrån mot det de inte tycker är okej på nätet. För att nå på djupet och skapa emotionell resonans använder vi oss av kreativa verktyg som gestaltning, musik, foto med mera.

Läs mer om våra workshops

En film skapad av elever under en av våra workshops.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860