Jodel

Notice: Undefined property: stdClass::$attachment_id in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-content/plugins/unique-headers/inc/class-unique-headers-display.php on line 97

Jodel

Jodel är en mobilapp där du har möjlighet att prata med andra i närheten anonymt, antingen genom text eller och bilder (kallas för jodels). En jodel kan endast ses av de som befinner sig inom tio kilometer från platsen där jodels publicerades.

Man kan också kommentera och rösta på andra användares jodels. De jodels som fått flest röster visas mest för andra och de som röstats ner mest försvinner från alla användares flöden. Jodel är även poängstyrt (poängen kallas för karma) och beroende på hur andra användare röstar eller kommenterar på dina jodels så ökar eller minskar dina karmapoäng. En uppåt-röst eller en kommentar ger dig fler karmapoäng medan en nedåt-röst minskar poängen.

Om man ser stötande jodels man dessa anmälas så att man inte kan se dom längre, och om ens egna jodlar anmäls kan man stängas av som användare.

Länk till Jodel

Tillbaka till Koll på nätet!