Instagram

Notice: Undefined property: stdClass::$attachment_id in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-content/plugins/unique-headers/inc/class-unique-headers-display.php on line 97

Instagram

Instagram (även kallat Insta) är en socialt nätverkstjänst där användarna kommunicerar  främst genom bilder men även filmklipp (tillsammans med bildtexter). Instagram är i första hand en mobilapp men finns även som webbsajt.

På Instagram kan du lägga upp egna bilder och filmklipp och även följa andra personer och se vad de delar med sig. De bilder och videos du publicerar samlas på din profilsida och visas sedan för dina följare. Du har möjlighet att ”tagga” andra användare och även platser i bilderna och kan använda olika ”hashtags” i bildtexten för att göra bilderna sökbara. Som medlem kan du välja om ditt konto ska vara öppet för alla eller privat. Är kontot privat får du en förfrågan från den som vill följa och kan då välja om användaren ska få tillgång till det som du publicerar eller inte. De olika bilder och videos som publiceras av de användare du följer samlas i ett så kallat flöde, och du kan sedan gilla och kommentera dessa.

Länk till Instagram

Tillbaka till Koll på nätet!