Facebook

Notice: Undefined property: stdClass::$attachment_id in /customers/c/6/0/inteokej.se/httpd.www/info/wp-content/plugins/unique-headers/inc/class-unique-headers-display.php on line 97

Facebook

Facebook är en social nätverkstjänst där du kan kommunicera med och följa andra personer, företag, organisationer etc. Som användare har du en egen profilsida där du samlar din personliga information och där man även kan se dina aktiviteter på Facebook. Varje användare skapar sitt eget personliga nätverk genom att skicka vänförfrågningar till de personer de vill ha i sitt personliga nätverk. Du kan dela med dig av text, bilder och filmer till och samtidigt följa och kommentera dina Facebook-vänners inlägg. Du har möjlighet att gilla dessa, och sedan en tid tillbaka även möjlighet att reagera genom att visa att du tycker inlägget är roligt, att du blir arg etc.

Medlemmarna kan kommunicera med varandra genom att skriva på varandras profiler eller som privata meddelanden, och allt som skrivs av dina Facebook-vänner samlas i ett så kallat nyhetsflöde (förutom privata meddelanden). Medlemmar kan också sätta upp event och skapa grupper för olika ändamål dit de bjuder andra medlemmar. Dessa grupper kan man gilla, och på så sätt visa för andra medlemmar att man stödjer eller uppskattar (t ex en musikgrupp, en organisation, ett fotbollslag).

Länk till Facebook

Tillbaka till Koll på nätet!